top of page

PRIVACYBELEID VAN J.E. GARDENS

Een privacybeleid/-overeenkomst is wettelijk verplicht als u persoonlijke gegevens verzamelt van uw sitebezoekers. Pas de details van uw beleid aan volgens de lokale regelgeving om de stappen die u neemt om de informatie van uw gebruikers te beschermen, weer te geven.

Het is voor mij van het grootste belang om de privacy en persoonlijke informatie van bezoekers en gebruikers van mijn site te beschermen.

Gegevens verzamelen, gebruiken en delen
Ik ben de enige eigenaar van de informatie die op deze site wordt verzameld. Ik verzamel alleen gegevens die vrijwillig door bezoekers van de site worden verstrekt en ik verkoop deze informatie nooit aan derden zonder nadrukkelijke toestemming. Tenzij je anders aangeeft, kan ik contact met je opnemen om je te vertellen over de updates of wijzigingen aan dit privacybeleid van J.E. Gardens.

Controle over gegevens
Je kunt op elk moment contact met mij opnemen om te informeren naar welke informatie ik over je heb, om jouw gegevens te wijzigen die moeten worden gecorrigeerd of bijgewerkt, of om jouw bezorgdheid over mijn gebruik van jouw gegevens kenbaar te maken.

Informatiebeveiliging
Ik neem uitgebreide maatregelen om jouw informatie te beschermen. Gevoelige gegevens worden altijd gecodeerd, opgeslagen op mijn beveiligde servers en verzonden via de veiligste methodes.

Meer informatie
bottom of page